Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EMMS, Taller de Marcs Jaume I i Mútua Penedès, premis Enamora’ls

Els premis van ser lliurats dissabte a la nit, un cop tancat el segon dia de la fira, a l’Auditori Municipal en el transcurs de la Nit de l’expositor.

Els Premis Enamora’ls volen reconèixer cada any l’esforç dels expositors per promocionar-se entre els seus clients abans, durant i després de les Fires de maig. Són uns guardons organitzats pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest any, els guanyadors principals han estat EMMS S.A. al sector d’automoció i maquinària agrícola, Taller de Marcs Jaume I en el sector comerç i Mútua Penedès en el sector serveis.
En nom d’EMMS, el seu gerent Max Margalef recordava que el guardó és fruit del treball d’equip.

Per la seva part, Jaume Milà, del Taller de Marcs Jaume I, valorava en positiu el premi, així com la seva presència a les fires en l’any del 40è aniversari del negoci.

Des de Mútua Penedès, el director comercial de Catalunya Òscar Martínez, explicava que se sentien agraïts pel premi i destacava el fet de disposar d’un espai a l’estand especialment adreçat a la canalla.

En nom de l’Ajuntament, l’alcalde Pere Regull i el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort posaven l’accent en què els expositors fan un esforç que cal reconèixer.

Els expositors guanyadors obtenen un premi de 300 euros que s’atorga un cop confirmen la seva presència a les fires de l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: