Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’ha obert l’aparcament de 86 places de darrera l’Arxiu

Les obres han tingut un pressupost de 290.000 euros.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient, Josep M. Martí, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, han visitat aquest dilluns al matí el nou aparcament urbanitzat sobre la llosa de la via a l’alçada del carrer Camp del Cellerot i del passeig Rafael Soler, darrera l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès. Ho han fet acompanyats de representants de l’Associació de Veïns del Poble Nou.

El nou aparcament, que ha entrat en funcionament avui mateix, compta amb 86 places. Les obres han tingut un pressupost de 290.000 euros.

Amb aquesta actuació s’avança en la línia que vol mantenir l’equip de govern d’anar urbanitzant la cobertura de les vies del tren i acabar així amb la separació entre els barris de La Girada i el Poble Nou.

Per a l’alcalde, és important aprofitar aquests espais per oferir llocs d’aparcament perquè, segons diu, aquesta oferta ajuda a Vilafranca a mantenir la “capitalitat comarcal i comercial”.

Després de l’obertura d’aquest nou aparcament, es preveu que entre finals de juny i principis de juliol es comenci a urbanitzar l’aparcament provisional del costat de l’estació d’autobusos. Donarà com a resultat un aparcament amb 90 places més.

En aquesta propera fase d’actuacions també es preveu la nova urbanització de l’Avinguda de Vilanova i la nova configuració de la Plaça de la Creu de Santa Digna.

D’altra banda, a la zona del bosquet que hi ha entre l’Arxiu i els jutjats, s’habilitarà una zona per a gossos de 1.200 metres quadrats.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: