Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una performance col·lectiva tanca l’intercanvi que ha portat 42 joves europeus a Vilafranca

Els joves han dut a terme activitats de reflexió i creació artística sobre la identitat europea, la diversitat i la cultura popular.

El projecte “Europe Creative Place”, finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, ha portat una quarantena de joves originaris de Suècia, Polònia, Hongria, Països Baixos, França i Portugal a Vilafranca durant aquesta setmana santa. Els joves han estat acompanyats per altres joves vilafranquins i l’estada ha tingut lloc a l’alberg municipal, on han conviscut i han dut a terme activitats de reflexió i creació artística sobre la identitat europea, la diversitat i la cultura popular.
Aquest dilluns de Pasqua, l’intercanvi concloïa amb una performance col·lectiva. Els joves van fer una cercavila des de la Font dels Alls i fins a la Plaça de la Vila.

El balanç que en fan des del Servei d’Informació i Assessorament per a Joves i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca és molt positiu perquè hi ha hagut un bon ambient i un debat ric entre els joves.

D’altra banda, el fet que els joves hagin estat a Vilafranca els ha permès conèixer de més a prop la ciutat, les seves tradicions i la idiosincràsia del Penedès.

Cada grup de joves de cada país ha estat liderat per una persona que representava l’entitat d’origen i s’encarregava de la coordinació del seu grup. L’entitat catalana que ha organitzat i gestionat l’intercanvi és Taller d’art, cultura i creació, conjuntament amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: