Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Dansa Cas se suma a les entitats col·laboradores amb la 12a Nit Solidària

La Nit Solidària que organitza el Rotary Club Vilafranca continua rebent recolzament per part de les entitats esportives de la vila.

En aquesta ocasió, l’Escola de Dansa Cas destinarà la taquilla del musical Mary Poppins que interpretaran aquest proper dissabte a les sis de la tarda al teatre Cal Bolet, a la Nit Solidària. L’entrada té un cost de 4€ i pot adquirir-se a l’escola o el dia de la representació al mateix teatre.

L’escola de Dansa Cas té una llarga trajectòria en la participació d’actes solidaris a la comarca del Penedès com a Catalunya. En aquesta ocasió, ha volgut sumar el seu esforç a la causa de la 12a Nit Solidària, que es dedicarà a la creació d’una unitat de cures pal·liatives per a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’entitat donarà tots els fons recaptats a través de les entrades del musical que interpretaran al teatre Cal Bolet. Mary Poppins, està protagonitzat pels alumnes de taller de teatre musical del Cas, que ballaran, cantaran i interpretaran aquest clàssic dels musicals infantils.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: