Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Romeu ha presentat “Honor de poble poble” amb una sessió de lectura de contes

Dimarts al vespre la biblioteca vilafranquina va acollir la presentació d’aquest llibre de l’escriptor Jordi Romeu, un recull de contes guanyador del Premi Sant Carles Borromeu d’Andorra.

L’acte però, va sortir-se del que seria una típica presentació d’un llibre i Romeu va plantejar-lo com una desconstrucció de contes per adults, que va comptar també amb la participació i col·laboració de l’associació EVA354, que van oferir la lectura de diferents contes als qui es van acostar a la biblioteca.
Una primera part de l’acte va consistir en la lectura de contes d’autors catalans i que l’escriptor riudebitllenc en feia anàlisi i crítica. En una segona part els contes llegits ja eren del seu recull de narracions “Honor de poble poble”.
La intenció de Romeu era que la gent conegués quines són les tècniques i estratègies que utilitzen els escriptors per captar l’atenció del lector i els camins que els porten a la intencionalitat final del conte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: