Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Homs participa avui al cicle de conferències de la ANC

El testimoni d’en Francesc Homs il·lustrarà sobre les relacions al Congrés entre els diputats catalans favorables a la independència i els espanyols, contraris.

Seguint amb el cicle de conferències iniciat per l’ANC de Vilafranca per conèixer d’aprop com es viu el procés des de diferents òptiques, avui a les vuit del vespre a l’Auditori Municipal hi haurà un testimoni d’excepció. Francesc Homs, escollit diputat per Catalunya al Congrés dels Diputats,

ha estat sentenciat per la justícia espanyola amb la inhabilitació com a polític durant un any i un mes pel Tribunal Suprem. Una sentència que arribava nou dies després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemnés al president Artur Mas i les conselleres Irene Rigau i Joana Ortega, pels mateixos fets.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: