Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc del Temps de Vilafranca ha complert dos anys i compta amb unes 120 persones actives

Aquest mes de març el Banc del Temps de Vilafranca ha fet dos anys. Dissabte a la plaça del Penedès es podia fer un tast del banc del temps, tot coincidint amb la celebració.

Sota el lema de “Tasta el teu temps”, hi havia una parada on es donava àmplia informació sobre aquest projecte que s’impulsa des del programa Treball als barris de la llei de barris de l’Espirall. Es tracta d’una proposta que consisteix en un intercanvi d’hores per tal de compartir experiències i coneixements, però sempre sense que hi hagi intercanvi de diners.
El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció Exterior, Joan Manel Montfort, recordava que en aquests moments hi ha 120 persones actives al Banc del Temps de Vilafranca; amb 240 demandes de serveis i 340 ofertes.
Montfort es mostrava satisfet de com estava funcionant, i recordava que es tracta de recollir una demanda que hi ha a la societat i impulsar l’economia social i cooperativa.
Amb aquesta parada a la Plaça del Penedès, des de l’Ajuntament es volia celebrar aquest dos anys de funcionament, però també ajudar a fer més visible aquesta iniciativa.
Qualsevol persona que tingui interès en col·laborar amb el Banc del Temps de Vilafranca pot fer-ho a través de bdtvilafranca.wordpress.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: