Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“Fantasia para un Gentilhombre” de Rodrigo, amb l’OCP i el guitarrista Anders Clemens

“Fantasia para un Gentilhombre” de Rodrigo, amb l’OCP i el guitarrista Anders Clemens

A la primera part alumnes de l’EMM Maria Dolors Calvet interpretarà conjuntament amb l’orquestra algunes de les danses de Gaspar Sanz, adaptades especialment per a l’ocasió pel compositor Tomàs Peire.

Aquest diumenge 26 de març, a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb “L’altre Concierto de Aranjuez: la Fantasia para un Gentilhombre” de Joaquín Rodrigo. El concert anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès i del guitarrista Anders Clemens.
A la primera part alumnat de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca Maria Dolors Calvet interpretaran conjuntament amb l’orquestra algunes de les danses de Gaspar Sanz, adaptades especialment per a l’ocasió pel compositor Tomàs Peire.
Joaquín Rodrigo va assolir la celebritat mundial gràcies al seu “Concierto de Aranjuez”. Però, per a molts, l’autèntica joia amagada del seu repertori és la “Fantasia para un Gentilhombre”, dedicada al cèlebre guitarrista Andrés Segovia. Basada en sis danses curtes del compositor del barroc espanyol, Gaspar Sanz, és una obra de gran imaginació i originalitat que ha quedat injustament relegada a l’ostracisme degut a la massiva popularitat de l’altre gran concert.
Al final del concert Caves Llopart oferirà una degustació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: