Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dotze cellers del Cava s’uneixen en un programa únic per a gaudir de la primavera entre vinyes

De l’1 al 21 de maig tindrà lloc al Penedès “La Primavera del Cava”, un projecte impulsat per l’Institut del Cava amb la finalitat de promoure l’enoturisme a la zona.

El Cava celebra l’arribada del bon temps obrint les portes de 12 cellers on tindran lloc, durant 21 dies, un munt d’activitats enoturístiques dirigides a totes les edats.  Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep acullen al públic durant un festival primaveral que convida a gaudir del món del Cava i tot el que l’envolta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: