Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà es fa una sessió informativa sobre les clàusules terra a les hipoteques

El Servei Municipal de Consum i la Diputació de Barcelona organitzen, amb motiu del Dia mundial de les persones consumidores, una sessió informativa sobre les clàusules terra.

Arran de l’entrada en vigor el passat 21 de gener de les mesures aprovades pel govern espanyol de protecció dels consumidors en matèria de clàusules terra, l’OMIC de Vilafranca està rebent nombroses consultes sobre el procediment de reclamació dels imports pagats indegudament per l’aplicació de clàusules terra de les hipoteques, amb retroactivitat total des de la seva constitució.

Per tal d’informar sobre les possibles accions que poden emprendre les persones afectades, tan pel tema de les clàusules terra com per l’IRPH o la clàusula d’imposició de despeses en el préstec hipotecari, aquest dimecres tindrà lloc, a les set de la tarda, a la sala d’actes de l’Escorxador, una sessió informativa a càrrec d’una associació de persones consumidores, especialitzada amb serveis financers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: