Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una veïna de Lavern ha estat dos mesos sense cobrar la pensió per un deute que no havia contret

Glòria López viu a Lavern, està incapacitada. Ingressa una petita pensió que necessita per viure i el mes de desembre va comprovar que la seva oficina de Caixa Catalunya de Vilanova li havia retingut el compte.

Li reclamaven un deute d’un servei d’ortodòncia d’una consulta de Badajoz, on ella no hi ha estat mai. Glòria López, a través d’internet, va posar-se en contacte amb l’empresa Hibérica de Información, especialitzada en la recerca de morosos. L’advocat José Luís Sotomayor es va fer càrrec del seu cas, sense demanar-li cap ingrés previ, com acostumen a fer habitualment en els seus serveis. Sotomayor va comprovar com algú havia fet usurpació del DNI de la veïna de Lavern i havia contractat uns serveis a la clínica dental Dentix de Badajoz. Aquesta empresa està finançada pel banc BBVA, entitat que alhora és propietària de Caixa Catalunya. Així va ser com a l’oficina de Caixa Catalunya de Vilanova van retenir el compte de la Glòria López, deixant-la sense ingressos durant dos mesos. L’advocat explica que inicialment els tractes amb l’oficina van ser poc sensibles a la situació, per això es va presentar una denúncia. A partir de la denúncia i en contacte amb el departament jurídic del BBVA es va resoldre la situació. Malgrat tot es manté la denúncia penal per tal d’esbrinar qui ha comés el delicte d’usurpació de l’estat civil de la Glòria López.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: