Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de rodalies de RENFE ha viscut un matí de retards

Les incidències han estat resoltes però encara hi ha retards en moltes línies.

Una avaria a les instal·lacions del Prat de Llobregat i un atropellament a la línia R2 Nord entre Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac han provocat retards generalitzats al servei de rodalies durant bona part del matí. La primera incidència s’ha produït entre el Prat de Llobregat i Gavà, en la senyalització dels trens que arriben a Barcelona. A les deu i deu del matí s’ha resolt l’avaria i els trens ja circulen entre el Prat i Gavà, però a poca velocitat.

Els retards s’han anat acumulant a les línies R2, R13, R14, R15 i R16 i als trens regionals del corredor de Tarragona. Tot plegat ha afectat també la línia R4, la que passa pel Penedès, perquè alguns trens regionals han estat desviats per aquestes vies de forma puntual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: