Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carnaval infantil ha omplert la plaça Jaume I després d’una sorollosa despertada

Un cop llevat el rei, tant ell com la seva cort i la resta de participants van fer una petita cercavila fins a la Plaça Jaume I.

Els nens i nenes estaven convocats a les cinc de la tarda d’aquest dissabte a la Plaça de la Vila amb una missió molt clara: aconseguir llevar de la migdiada el rei Carnestoltes catorzè i primer de Vilafranca. Animats per la Concubina des del balcó i amb l’ajut de la batucada de l’Escola Municipal de Música a peu de plaça, tots els assistents van fer molt de soroll per despertar el rei.

Un cop llevat el rei, tant ell com la seva cort i la resta de participants van fer una petita cercavila fins a la Plaça Jaume I. Allà els esperava el Rah-mon Roma que, acompanyat a la bateria per Oriol Casas, era l’encarregat d’amenitzar la tarda amb la seva música. Sota el títol ‘Sarau de Carnaval’, el repertori incloïa temes tradicionals relacionats amb la festa i també temes propis.

En acabar l’espectacle hi va haver berenar per a tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: