Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna un any més “Picant de mans”, Curs per a nadons a l’escola municipal de música

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza de nou el curs de sensibilització musical per a nadons de 12 mesos a 3 anys, anomenat Picant de mans.

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. A través de les moixaines, jocs de falda i cançons, l’infant té l’oportunitat de fer un aprenentatge tant de descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment. Tot aquest treball, a més, es veu reforçat per l’estimulació afectiva que proporciona el contacte amb el cos i amb la veu de l’adult amb qui es comparteix l’experiència.
Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant, on s’hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin.
Montse Terrades, titulada en educació infantil per la IOC, formada en el món de la música, en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals, és un any més l’encarregada de dirigir el curs.
El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan divendres a la tarda des del 27 de gener fins al 7 d’abril de 2017 en tres horaris diferents segons l’edat dels infants participants. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se del 16 al 27 de gener a l’Escola Municipal de Música M.D. Calvet, en horari de 10 a 12 al matí i de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: