Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença el curs escolar 2021-2022 amb prop de 7.000 alumnes a Vilafranca

A Vilafranca es mantenen els grups de P3, un total de 18, i els grups de 1r d’ESO s’han reduït de 24 a 22.

En aquest inici de curs escolar al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria es mantenen mesures de protocol Covid que ja es van implantar el curs passat: organització en grups estables, ús de la mascareta segons l’edat dels alumnes i l’activitat, entrada i sortida esglaonada del centre, ventilació de les aules i rentat de mans freqüent.

A Vilafranca es mantenen els grups de P3, un total de 18, i els grups de 1r d’ESO s’han reduït de 24 a 22.

El nou curs escolar s’inicia amb un total de 6.846 alumnes, 126 menys que el curs passat. D’aquests, 1.226 són alumnat d’educació infantil de segon cicle, 2.925 de primària i 2.695 d’ESO. Per tipologia de centre, 4.456 alumnes estan escolaritzats en centres de titularitat pública i 2.390 ho estan en centres concertats.

Aquestes dades d’alumnat matriculat no són definitives, perquè caldrà ajustar-les amb les baixes que s’han anat produint durant els darrers mesos i que es constaten un cop iniciat el curs escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: