Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mini10K de Vilafranca aportarà 2€ per participant a l’Obra Social de Sant Joan de Déu

La Mini10K és una cursa 100% solidària, que ofereix l’oportunitat de córrer 1Km en companyia dels més petits per un dels trams de la 10KVila, abans de la cursa gran.

La 10KVila estrena aquest any 2017 una activitat paral·lela i solidària amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu. La Mini10K és una cursa 100% solidària, que ofereix l’oportunitat de córrer 1Km en companyia dels més petits per un dels trams de la 10KVila, abans de la cursa gran. És oberta a totes les edats i la inscripció és d’1€ per participant, que es donarà íntegrament a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a projectes de recerca sobre obesitat infantil.
La Mini10K sortirà a les 10h del matí, el proper diumenge 29 de gener, una hora abans que la cursa gran, des de la rambla de Nostra Senyora. Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa i l’import d’inscripció és el donatiu d’1€ per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Per cada participant, Serveis Mèdics Penedès hi afegirà 1€ més, també amb destinació al projecte de recerca de l’Obra Social de l’hospital infantil.
L’equip de pediatria del CAP Penedès s’ha incorporat a l’organització de la Mini10K.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: