Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluís Valls valora positivament els resultats de les Primàries al PSC de l’Alt Penedès-Garraf

Lluís Valls valora positivament els resultats de les Primàries al PSC de l’Alt Penedès-Garraf

Per Lluís Valls, l’ajustat resultat, amb 17 vots de diferència entre els dos candidats, ha de portar a l’executiva que s’ha de constituir aquest cap de setmana a contemplar totes les propostes.

L’alcalde de Gelida, Lluís Valls, candidat en el procés de primàries a la Primera Secretaria de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, acompanyat de membres de diverses agrupacions, ha fet una valoració de les resultats d’aquestes eleccions primàries, celebrades el passat 21 de gener.
Amb una destacada participació, el 77% de la militància, Lluís Valls va aconseguir 184 vots (47,3 %), mentre que l’altre candidat, Juan Luís Ruiz, 201 vots (un 51,67% ). Un estret marge de 17 vots que fa que Valls es mostri molt satisfet del resultat tot i no haver obtingut la victòria.
En aquest sentit, ha manifestat que cal felicitar a la militància per la seva participació i Ruiz per la seva victòria. Un resultat que mostra, diu Valls, un suport similar per a les dues candidatures. També ha recalcat que els 184 vots obtinguts el fan sentir-se satisfet, i remarca que les propostes per a la Federació que ha anat presentant durant la campanya han estat enteses i compartides per molts socialistes i, per tant, que haurien de ser tingudes en consideració.
De cara a la celebració del Congrés de la Federació, el proper dissabte 4 de febrer, l’Alcalde de Gelida considera que l’executiva que presenti el Primer Secretari hauria de tenir en compte aquests resultats, per no repetir, diu, errors del passat.
Per Valls ara s’enceta una nova etapa per configurar una Federació més forta, oberta i plural, que torni a ser el referent polític a les comarques del Penedès-Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: