Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa Àltima considera que les afirmacions d’ERC sobre els serveis funeraris son infundades

Davant les informacions publicades arran de la roda de premsa d’ERC on es va qüestionar el cost d’aquest servei funeràris per a les famílies a Vilafranca, Àltima considera que són infundades.

En aquest sentit, l’empresa exposa a través d’un comunicat, què actualment el preu mitjà d’un servei funerari d’Àltima a Vilafranca es troba entre els 3.400 i els 3.600 euros (IVA inclòs), similar al que es pot trobar a altres localitats catalanes, per tant, sense cap sobrecost per les famílies. En aquesta línia, expliquen, el preu de cada servei funerari depèn del que família contracti.
Remarquen també que, d’acord amb l’Ajuntament de Vilafranca, Àltima ofereix la possibilitat de contractar un servei funerari bàsic que inclou els principals elements d’un servei com el taüt, la sala de vetlla, el cotxe fúnebre, la tanatoestètica i la cerimònia per 2.964 euros (IVA inclòs). Així mateix, Àltima garanteix el servei a persones sense recursos econòmics duent a terme de forma gratuïta els serveis de beneficència sempre que es presenti la documentació pertinent que emet serveis socials.
En referència als protocols entre Àltima, l’Hospital i el Ricard Fortuny, l’empresa reitera que mai s’ha produït cap comportament irregular per part d’Àltima i que mai s’ha obstaculitzat la lliure competència.
Àltima a Vilafranca presta serveis des del Tanatori del Penedès. Expliquen que és l’única empresa que compta amb una instal·lació d’aquestes característiques a la ciutat ja que també és l’única que ha dut a terme la inversió necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: