Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El consell d’administració de la Xarxa Europea de Ciutats del vi busca ser més fort a Europa

El consell, escollit ara fa un any, està treballant per convertir la xarxa en un grup de pressió fort en tot allò que tingui relació amb el món del vi en l’àmbit europeu.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat pel regidor de promoció Econòmica Joan Manel Montfort i altres regidors de l’equip de govern, ha ofert aquest matí una recepció a la Casa de la Vila als representants del Consell d’Administració de la Xarxa Europea de Ciutats del Vi RECEVIN.

El consell, escollit ara fa un any, està treballant per convertir la xarxa en un grup de pressió fort en tot allò que tingui relació amb el món del vi en l’àmbit europeu.
La presidenta de l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi ACEVIN Rosa Melchor explica que la feina que desenvolupa la xarxa busca la unió entre les ciutats que l’integren, amb una identitat pròpia marcada per la producció de vi.

Melchor opina que el camí que estan seguint les ciutats de RECEVIN és el bo perquè estan creant demanda de visitants, a vegades gràcies al vi i a vegades gràcies al territori. La presidenta d’ACEVIN opina que els dos factors units tenen una gran potencialitat.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca creu que la xarxa és una bona eina per posar en comú les experiències de ciutats que tenen en el vi un tret d’identitat que les diferencia.

Al consell d’administració de RECEVIN hi són representades les federacions espanyola, italiana i portuguesa; tres dels països que més vi produeixen d’Europa. Entre els assistents a la recepció hi havia el president de RECEVIN José Calixto.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: