Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pep Puig farà un passi dels documentals sobre l’obra d’Ángel Camino a la Capella de Sant Joan

Pep Puig farà un passi dels documentals sobre l’obra d’Ángel Camino a la Capella de Sant Joan

Aquest dijous 29 de desembre a les 7 de la tarda es projectaran a la Capella de Sant Joan els tres treballs audiovisuals que el realitzador Pep Puig ha fet al llarg dels anys sobre l’obra de l’artista

El primer dels audiovisuals porta per títol “Guk. Escultura, procés i mirades” i és de l’any 2005. L’audiovisual parla del procés de creació que va seguir l’artista i de la diversitat de mirades que una obra pot arribar a generar. Guk (Nosaltres en euskera) és una peça instal·lada en un parc públic de la localitat alabesa d’Amurrio. L’audiovisual te una durada de 15’30 minuts.
El segon audiovisual és un encàrrec que l’Ajuntament de Begues va fer a Ángel Camino en record de Lina Fonta, natural de Begues i primera dona crítica d’art a l’Espanya dels anys 50 i 60. És una peça de l’any 2017, té una durada de 24 minuts i porta per títol “Homenatge a Lina Font”.
El darrer dels documentals porta per títol “El viatge interior” i es tracta d’un documental ficcionat sobre la sèrie d’escultures i gravats d’Ángel Camino “Les presons espirituals”. En aquest documental s’hi mostra el procés de creació des de la part més íntima de l’artista.
El realitzador Pep Puig serà present en el visionat de cadascuna d’aquestes peces documentals i entre un i altre documental, en farà una petita introducció.
Aquest activitat serà la darrera que clourà l’exposició Silencis que des del 18 de novembre s’ha pogut visitar a la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: