Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El patge Raimon destaca els desitjos solidaris dels infants de Vilafranca a les seves cartes

El dilluns d’aquesta setmana el patge arribava a Vilafranca per anar recollint, barri per barri, les cartes que totes els nens i nenes de la vila volen adreçar als Reis Mags d’Orient.

Aquest dimecres, per exemple, era el torn del barri del Poble Nou, i com en el cas de la resta de barris de la ciutat les associacions de veïns col·laboren amb el patge organitzant una festa als seus locals.

La del Poble Nou comptava amb molta activitat musical. Un grup simfònic que acostuma a assajar el seu local, i també un grup de 4 acordionistes que cantaven nadales. Els principals protagonistes són, però, els nens i nenes que porten la carta al patge, perquè aquest la faci arribar als reis. Són prou visibles les cares d’emoció i de nervis que contenen els sentiments de la quitxalla. Però no tots estan nerviosos. Per exemple podíem parlar amb el Marc i l’Abril Bové, que amb molta serenitat ens explicaven què han demanat als reis.

Els qui també estaven emocionats eren els pares, mares i familiars que acompanyaven als més menuts. Coneixedors dels continguts de les cartes, els familiars destaquen que els nens tenen molt clar el que desitgen.

La recollida de les cartes s’ha convertit en els darrers anys en una autèntica festa per al públic familiar.

S’acompanya d’activitats diverses i també , a més dels caramels que porta el patge, hi ha altres ofertes, com per exemple al Poble Nou un bon berenar.

Tot, com dèiem, acompanyat per música. En aquest cas es podia escoltar un magnífic quartet d’acordions interpretant nadales, on hi destacava també a la veu la presència del Carles Belda.

Al darrere de l’organització d’aquests actes hi ha el treball de les associacions de veïns de Vilafranca, que es mostren molt satisfets i cofois de col·laborar amb el patge Raimon.

Per tot plegat el patge Raimon sempre se sent molt ben acollit quan ve a Vilafranca. Fa tants anys que ve, que ha agafat prou confiança amb les famílies i els nens i nenes. Uns infants que a banda de regals també li fan saber els desitjos solidaris que tenen.

Aquest dimecres va ser el torn del barri del Poble Nou. Aquest dijous toca l’Espirall, al matí, i la Barceloneta per la tarda. Divendres és el torn de Les Clotes i dissabte El Centre. La setmana vinent tocarà la recollida de cartes a Cal Bolet el dilluns i dimarts i finalment el dimecres el barri de Sant Julià.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: