Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Oberta la inscripció al Curtnaval, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca

Oberta la inscripció al Curtnaval, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca

La Comissió del Carnaval ha obert el termini d’inscripció per al Curtnaval 2017, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca, que arriba a la 5a edició.

Els treballs han de tenir relació amb un lema o paraula que es donarà a conèixer als participants en el moment de la inscripció, han de ser originals i inèdits i no poden durar més de 5 minuts.
Per inscriure’s cal enviar un mail a l’adreça , indicant el nom del grup o del director/a de l’obra, un mail i un telèfon de contacte. El termini de presentació es tancarà el dia 18 de gener. Els curtmetratges es poden lliurar a l’atenció de la Comissió de Carnaval a l’Escorxador de Vilafranca. També per wetransfer en format .avi o .mov a la mateixa adreça de correu electrònic de les inscripcions.
Els treballs opten al premi del públic dotat amb un pernil, i el premi de la Concubina, elegit per un prestigiós jurat encapçalat per S.M. el Rei Carnestoltes i dotat amb 100 €. La projecció dels curtmetratges, la votació del públic i l’entrega de premis es farà en una gala que tindrà lloc dijous 23 de febrer, Dijous Gras, a 2/4 d’11 de la nit, en un espai per determinar.
En cas de no arribar un mínim de 6 curtmetratges participants l’organització es reserva el dret de suspendre l’activitat. La Comissió de Carnaval ha llançat una divertida campanya de comunicació 2.0 inspirada en els memes que corren per les xarxes socials, un eix temàtic que tindrà un paper destacat en el Carnaval 2017 de Vilafranca que tindrà lloc del 23 de febrer al 3 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: