Dilluns, 18 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ja s’han obert les inscripcions per a participar a la 5a edició del Curtnaval

Fins el proper 18 de gener hi ha temps per inscriure’s per a participar al Curtnaval, Concurs de Curtmetratges del Carnaval de Vilafranca.

Els treballs presentats han de tenir relació amb un lema o paraula que es donarà a conèixer als participants en el moment de la inscripció. Els curts han de ser originals i inèdits i no poden superar els 5 minuts de durada. Els treballs presentats opten a dos premis: el premi del públic dotat d’un pernil; i el premi de la concubina, elegit per un prestigiós jurat encapçalat per Sa Majestat el Rei Carnestoltes i dotat de 100€. La projecció dels curtmetratges, la votació del públic i l’entrega de premis es farà en una glamurosa gala cinematogràfica el proper dijous gras 8 de febrer a 2/4 de 10 de la nit a Cal Bolet.

Per inscriure’s al Curtnaval cal enviar un email a l’adreça indicant el nom del grup o director de l’obra, un email i telèfon de contacte. El termini d’inscripció es tancarà el 18 de gener. Els curtmetratges es poden lliurar a l’atenció de la Comissió de Carnaval a l’Escorxador de Vilafranca, de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre. També es poden enviar per wetransfer en format AVI o MOV al mateix email de les inscripcions.

Enquesta

Seguexo les diades castelleres…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: