Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els documentals de Pep Puig sobre Ángel Camino posen el colofó a l’exposició Silencis

Aquest Nadal la capella de Sant Joan ha acollit “Silencis”, una exposició d’escultures del reconegut artista Ángel Camino.

La mostra tanca portes avui, divendres, i com a colofó aquest dijous a la tarda es projectaven a la Capella de Sant Joan els tres treballs audiovisuals que el realitzador Pep Puig ha fet al llarg dels anys sobre l’obra de l’artista Àngel Camino.

A la projecció hi era present també l’escultor, que remarcava el treball pacient de Pep Puig, en l’elaboració dels curtmetratges. També destacava que , tot i estar realitzats en un període de 4 anys i per diferents encàrrecs els tres documentals tenen un fil argumental. El primer dels audiovisuals projectat era “Guk. Escultura, procés i mirades” de l’any 2005. L’audiovisual parla del procés de creació que va seguir l’artista i de la diversitat de mirades que una obra pot arribar a generar. El segon era un encàrrec que l’Ajuntament de Begues va fer a Ángel Camino en record de Lina Font, natural de Begues i primera dona crítica d’art a l’Espanya. És una peça de l’any 2007 i porta per títol “Homenatge a Lina Font”.

El darrer dels documentals era “El viatge interior” i es tracta d’un documental ficcionat sobre la sèrie d’escultures i gravats d’Ángel Camino “Les presons espirituals”. En aquest documental s’hi mostra el procés de creació des de la part més íntima de l’artista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: