Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert ha estat declarada entitat d’utilitat pública per la Generalitat

El passat divendres 16 de desembre el Departament de Justícia de la Generalitat, notificava la resolució de declaració d’utilitat pública de l’associació Ampert de Vilafranca.

La declaració d’utilitat pública és el reconeixement administratiu que una associació està constituïda per assolir una finalitat d’interès general. Aquest reconeixement, comporta una sèrie de drets i d’obligacions com per exemple gaudir de les exempcions i els beneficis fiscals que les lleis reconeguin a favor seu, en els termes i les condicions que preveu la normativa vigent; o assistència jurídica gratuïta en els termes que preveu la legislació específica.
Després d’anys amb el tràmit, finalment s’ha resolt favorablement la inscripció d’Ampert en el Registre d’associacions del Departament de Justícia. Tots aquells socis i sòcies, empreses, particulars i tots els que facin algun tipus de donatiu en benefici d’Ampert, a partir d’ara podran sol·licitar la certificació corresponent per a obtenir els avantatges i/o desgravacions fiscals per donatius i aportacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: