Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca serà al MWC desenvolupant una prova pilot d’un app per gestionar un banc del temps

L’app que va guanyar l’smartCAT Challenge està liderada per Vilafranca, en el’àrea de ciutat col·laborativa, i consisteix en modernitzar la gestió d’un banc del temps.

El Museu de la Ciència de Terrassa va acollir dijous a la tarda la final de l’smartCAT Challenge, el concurs d’emprenedoria tecnològica impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, ciberseguretat i societat digital de la Generalitat.
Vilafranca participava al costat de Sant Cugat del Vallès, Reus, Cambrils, Terrassa i Calonge connectant emprenedors, desenvolupadors, organitzacions i experts tècnics per tal de donar respostes i solucions tecnològiques innovadores per resoldre problemàtiques dels municipis catalans i els seus ciutadans. Cada una de les poblacions lideraven una àrea de treball, i en el cas de Vilafranca se centrava en la ciutat col·laborativa.
Després del procés creatiu i d’avaluació, es van presentar una seixantena de propostes, que a través d’una votació on line va finalitzar amb els 10 finalistes que van arribar a la final de Terrassa.
La gran guanyadora de la final va ser “Minuts.cat”, creada per Eduard Folch, i que participava en l’àmbit de ciutat col·laborativa. Es tracta d’una app que modernitza la gestió d’un banc del temps i posa en contacte amb un sol clic voluntariat, empreses i món local.
El premi, a banda dels 5.000€ de dotació, permet participar en el concurs internacional que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Barcelona dins el marc del Mobile World Congress.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: