Dissabte, 21 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat a la taverna de Vinseum l’agenda de vins catalans 2017, que recomana 365 vins

La proposta neix de la iniciativa de Patricia de Golferichs, i de la seva passió per els vins. Fa un temps havia posat en marxa un projecte a les xarxes socials sota el lema de “un dia un vi”.

En aquell moment va detectar també que no hi havia publicacions sobre el món del vi adreçades al públic jove i que s’hi encarin de manera planera. D’aquí va sorgir la idea de fer una agenda que oferís també informació sobre vins catalans.
La presentació a la taverna de Vinseum va reunir un bon grapat de cellers, bodegues i persones relaciones amb el món del vi al Penedès que han participat en aquesta iniciativa. Una agenda que és també un objecte de regal, i amb un bon disseny. A més, Golferichs va estar durant 6 anys portant l’apartat de vins del club TresC, per la qual cosa tenia força contactes. Amb aquests va iniciar la tasca per tirar endavant l’agenda, que va representa tres mesos de visites i tastos. El resultat és una proposta engrescadora que ofereix un vi cada dia, i amb una data que d’una manera o altre tenen relació amb la bodega o celler.
Es tracta d’una agenda de vins catalans il·lustrats amb dibuixos de les ampolles de vins recomanats, i que a més els diumenges acull una botiga que també recomana un vi.
L’edició del 2017 recull 365 vins, un per cada dia; i la voluntat és tornar-hi el 2018 amb tots aquells vins que no han pogut sortir en aquesta primera agenda de vins catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: