Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Gran Recapte d’Aliments: 29 punts de recollida i centenars de voluntaris a la comarca

Els organitzadors de l’esdeveniment han aconseguit una gran participació del voluntariat.

Avui i demà se celebra una nova edició del Gran Recapte d’Aliments. L’Alt Penedès s’ha bolcat, un cop més, amb l’esdeveniment i, durant els dos dies, hi haurà 29 punts de recollida d’aliments de 14 cadenes alimentàries a diversos municipis de la comarca.

El president del Rebost Solidari de Vilafranca i subdelegat del Banc d’Aliments a l’Alt Penedès Manuel Medialdea ha explicat que, només a Vilafranca, hi ha 480 voluntaris. A Sant Sadurní hi ha unes noranta persones mobilitzades, mentre que als Monjos en són 50 i a Gelida compten amb una trentena de voluntaris.

Els aliments que més es necessiten són oli, llet i conserves de peix i verdura. El Gran Recapte d’Aliments nodreix un 58% de l’apartat de donacions que subministra el Banc d’Aliments.

La passada edició, l’Alt Penedès va recaptar un 58.000 quilos d’aliments bàsics que van ser repartits a la comarca a través de les entitats i associacions que treballen quotidianament amb el Banc d’Aliments i que atenen unes 3.000 persones al mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: