Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comitè de Codorniu convoca un acte per exigir la readmissió d’un treballador acomiadat

Coincidint amb la celebració de la fira Cavatast, a Sant Sadurní , el comitè d’empresa de Codorniu ha convocat un acte de protesta aquest proper divendres.

Serpa a partir de dos quarts de set de la tarda, davant l’estand que Codorniu té a la fira, per exigir la readmissió del treballador que l’empresa va acomiadar dijous passat i denunciar l’actitud de la direcció de Codorniu, que està provocant un deteriorament en les relacions laborals dins del grup.

CCOO d’Indústria de Catalunya dóna suport a la convocatòria i manifesta el seu rebuig a les polítiques laborals que està impulsant la direcció de Codorniu ens els darrers mesos, que han afectat greument a alguns treballadors i treballadores, ja que cada responsable de centre o departament actua de manera autònoma i individual, generant un tracte desigual entre el personal, en funció del departament o centre on treballen. Per aquesta raó, CCOO insta l’empresa a rectificar aquestes polítiques en pro del diàleg, la negociació i l’enteniment amb la representació dels treballadors i treballadores.

Així mateix, CCOO reclama a l’empresa que readmeti el treballador al qual va aplicar un acomiadament disciplinari dijous passat. CCOO denuncia que aquest treballador, que era afiliat al sindicat, ha patit una persecució per part de la direcció del seu departament des que fa un any el va canviar de lloc de treball, fet pel qual ja s’ha presentat denúncia davant el jutjat social i la Inspecció de Treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: