Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc d’Aliments fa una crida per aconseguir voluntaris a l’Alt Penedès pel Gran Recapte

A l’Alt Penedès hi haurà 29 punts de recollida d’aliments de 14 cadenes alimentàries, en diversos municipis de la comarca.

Els dies 25 i 26 de novembre, divendres i dissabte, tindrà lloc una nova edició del Gran Recapte d’Aliments, la vuitena. A l’Alt Penedès hi haurà 29 punts de recollida d’aliments de 14 cadenes alimentàries, en diversos municipis de la comarca. Els organitzadors de l’esdeveniment esperen aconseguir la participació del voluntariat que van assolir en l’edició passada, quan van comptar amb prop de 400 voluntaris.

 

Aquest pes importantíssim dels voluntaris és clau per aconseguir els resultats que s’estan aconseguint amb la iniciativa. La passada edició, es van recaptar un 58.000 quilos d’aliments bàsics que van ser repartits a la comarca a través de les entitats i associacions que treballen quotidianament amb el Banc d’Aliments i que atenen unes 3.000 persones al mes.

Des de la comarca, el subdelegat del Banc d’Aliments i president de l’Associació Ressò Manel Medialdea, destacava el suport en l’àmbit de la comunicació i la difusió que estan rebent aquest any per fer una crida als voluntaris més efectiva.

 

Per fer-se voluntari, només cal adreçar-se a les entitats o bé inscriure’s a través del web www.granrecapte.com.

Els aliments que més es necessiten són oli, llet i conserves de peix i verdura. El Gran Recapte d’Aliments nodreix un 58% de l’apartat de donacions que subministra el Banc d’Aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: