Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Pares i Mares ha començat el curs amb una conferència de Jaume Soler i Lleonart

La mateixa setmana que s’ha donat a conèixer el conveni de col·laboració de l’escola amb La Societat La Principal, el Casal de Vilafranca, ha començat el curs de l’entitat.

La primera activitat s’ha dut a terme aquest dijous al vespre a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Era una conferència per part del Fundador i President Honorari de Fundació Àmbit Ecologia Emocional, Jaume Soler i Lleonart.

Ell junt amb la presidenta de Fundació, Mercè Conangla, són co-autors de 19 llibres que treballen els valors personals de l’educació.

Entre altres aspectes la seva conferència va fer referència a les experiències personals de l’educació rebuda. També hi ha un aspecte en el que la Fundació treballa en aquests moments, com és l’ús de la tecnologia digital en l’educació.

Tot i que la primera conferència del curs de l’Escola de Pares i Mares del Penedès ha començat a la seu del Consell Comarcal, a partir d’ara les activitats es realitzaran al Casal de Vilafranca. La propera cita serà el 21 de gener amb el pediatra i escriptor, Carles Gonzalez, que parlarà de l”Autoritat i els límits”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: