Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní presenta la guia educativa de recursos per als Centres Educatius

L’Ajuntament de Sant Sadurní presenta la guia educativa de recursos per als Centres Educatius

En la guia es recullen més de 80 propostes de tallers i jornades sobre salut, igualtat, civisme, prevenció de conflictes o medi ambient.

El servei d’Acció Social L’Ajuntament de Sant Sadurní ha elaborat per a aquest curs 2016/2017 una guia educativa on line destinada als centres educatius del municipi on es recullen les propostes de tallers i jornades que s’ofereixen des dels diferents serveis, per tal de facilitar la tasca administrativa tant dels centres com de cada departament.
Aquesta guia inclou activitats per a la promoció i la prevenció en àmbits com el de la salut, igualtat, relacions intergeneracionals, gestió de conflictes, interculturalitat, medi ambient, seguretat viària, civisme i reforç escolar entre d’altres. És un catàleg viu on s’hi podran afegir o suprimir activitats en funció de les demandes o apreciacions del personal docent i d’altres professionals del territori.
La novetat d’enguany és que s’ha convertit en una eina on line, allotjada al web de l’Ajuntament, on cada docent hi trobarà les propostes que més l’interessin, agrupades per temàtiques i per nivells, i en podrà fer la demanda per mitjà d’un formulari.
La guia ja es va presentar als centres educatius el passat mes de juny per facilitar-los la tasca de programació del nou curs escolar.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: