Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf signa conveni de col·laboració amb Som Sant Sadurní

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf signa conveni de col·laboració amb Som Sant Sadurní

El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, ha signat el conveni amb el president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martín.

En el convenis, l’associació acorda de col·laborar amb el CNL per fomentar l’ús de la llengua català en el sector, fent actuacions tant externes dirigides als clients dels comerços com internes per als associats.
Així, es preveu fer actuacions per promoure que els comerços associats facin servir el català en l’atenció als clients. Una d’aquestes actuacions són els establiments col·laboradors, adherits al Voluntariat per la llengua, que s’identifiquen amb l’adhesiu que duu la imatge del programa. Aquests establiments es comprometen a atendre els clients en català, sempre que sigui possible, pensant sobretot en les persones que no el tenen com a primera llengua.
Actualment, a l’Alt Penedès i el Garraf hi ha més de 200 comerços adherits a aquesta xarxa.
Pel que fa a les mesures destinades als comerços que formen part de l’associació, el CNL posa al seu abast els serveis tècnics que necessitin perquè puguin dur a terme la seva activitat en català, com, per exemple, l’assessorament en qüestions relacionades amb el català, informació sobre recursos lingüístics o bé cursos o sessions destinats al personal dels comerços.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: