Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç satisfactori del taller de circ organitzat per Malabaring Brutal al parc del Tívoli

Bon sabor de boca de l’activitat, tot i que hi va haver alguns problemes a l’hora de posar l’horari al programa de la festa major. Es va posar un dia que no era el correcte.

Positiva valoració de l’activitat. Un taller d’animació infantil, amb especial atenció pel circ. Aquesta era la proposta que portava la companyia Malabaring al parc del Tívoli els dies previs a la Festa Major. No només hi havia malabars, també hi havia, per exemple, un trapezi.

Positiva valoració de l’activitat. Un taller d’animació infantil, amb especial atenció pel circ. Aquesta era la proposta que portava la companyia Malabaring al parc del Tívoli els dies previs a la Festa Major.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: