Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El circ ha arribat a Vilafranca amb la Producció Nacional de Circ ‘Estat d’emergència’

L’espectacle va ser ideat poc abans que esclatés la pandèmia de coronavirus i l’equip va haver d’adaptar el procés creatiu i els assaigs a la situació.

‘Estat d’emergència’ és la primera Producció Nacional de Circ, una iniciativa subvencionada per la Generalitat i destinada a potenciar l’activitat del circ català. Diumenge es va poder veure al teatre municipal Cal Bolet. Es tracta d’un espectacle pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar els i les joves artistes d’avui.

L’espectacle va ser ideat poc abans que esclatés la pandèmia de coronavirus i l’equip va haver d’adaptar el procés creatiu i els assaigs a la situació.

La Producció Nacional de Circ compta amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat i el Grec Festival de Barcelona, amb la coordinació de La Vela de l’Estruch de Sabadell i les aportacions dels principals espais escènics municipals de Catalunya, entre els quals hi ha el teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: