Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol guanya el primer partit de la pretemporada davant del Reus

El Reus ha pujat aquesta temporada a segona A. El proper rival del Vilafranca a la Copa Catalunya serà el Badalona aquest cap de setmana.

El Futbol Club Vilafranca s’enfrontava dissabte al vespre al Reus dins de la Copa Catalunya.  Els vilafranquins van aconseguir passar de ronda als penals després que l’encontre acabés amb empat a un gol. El Vilafranca s’anotava així una primera victòria treballada a la Copa Catalunya i iniciava amb bon peu la pretemporada.

El partit va ser igualat. Ja al minut 5, Fran, del Reus, entrava dins l’àrea i provava un xut que va passar per sobre del travesser. Al minut 16, el golejador del Vilafranca Santi Triguero va fer un xut des de la frontal que Olmo va aconseguir refusar amb els peus. En un minut, Guti tenia una altra oportunitat, aquest cop una rematada massa alta. Al 19, Fran tornava a crear perill amb una rematada que Ramos va desviar amb els peus. Ramos va tornar a ser decisiu a la mitja hora de partit en desviar la rematada de Miramon des de l’interior de l’àrea. Al minut 41, un revers d’Oribe va sortir fora i tot just un minut després, Triguero rematava alt una pilota fallada per Codina.

A un minut per finalitzar la primera part, el Reus ho intentava a la sortida d’un córner amb la rematada d’Olmo, que anava a parar a la part exterior del travesser.

Els gols no van arribar fins a la segona part. Al minut 47, López Garai avançava el Reus aprofitant un córner amb una rematada al segon pal.

El Reus va tenir una nova ocasió al 52, amb una centrada rasa que Miguel va acabar rematant fora. Després, el Vilafranca va dominar les ocasions de gol.

Primer amb una centrada d’Oribe que Josu va xutar massa alt i després amb una rematada en rosca del mateix Oribe que va obligar Codina a lluir-se. Finalment, l’empat va arribar al minut 87, amb una centrada al segon pal d’Oribe que Triguero va enviar al fons de la xarxa amb una rematada creuada.

Els penals es van saldar amb un 5 a 4 a favor dels locals després de l’errada d’Albístegui, que va enviar la pilota fora.

La propera cita del Vilafranca després de passar ronda a la Copa Catalunya és aquest dimarts a les vuit del vespre al municipal. Els vilafranquins s’enfrontaran al Sabadell en un partit amistós.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: