Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza un càsting per al rodatge d’un vídeo sobre Vilafranca, Capital Europea del Vi 2017

Es busquen actrius i actors per participar en el rodatge del vídeo que ha de promocionar la candidatura de Vilafranca com a Ciutat Europea del Vi 2017. El rodatge es farà la segona quinzena d’agost.

L’Ajuntament, a través de la productora audiovisual vilafranquina Punt TV, obre un càsting per buscar actors i actrius que per un dia vulguin participar del rodatge del vídeo que Vilafranca presentarà per ser Ciutat Europea del Vi 2017. Recordem que el concurs Ciutat Europea del Vi reconeix anualment aquella candidatura que tingui el millor conjunt d’activitats previstes que posi de relleu la riquesa i diversitat de la Cultura del Vi.
El rodatge tindrà lloc durant la segona quinzena d’agost a Vilafranca. Els interessats han de ser majors de 18 anys, i han d’enviar un correu a , adjuntant una fotografia i dades de contacte. No és imprescindible experiència professional. Només cal ganes de passar-s’ho bé en el rodatge d’un vídeo promocional de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: