Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa de la Festa Major també inclou polseres identificatives per a infants

El programa de Festa Major de Vilafranca 2016 va acompanyat, a més del regal i l’estampa, d’una polsera identificativa que ha proporcionat gratuïtament la Direcció General de Protecció Civil.

Es tracta d’una iniciativa del servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Vilafranca en col·laboració amb els Administradors d’aquest any.

Aquest braçalet permet posar el nom de l’infant i el telèfon dels seus pares perquè, en cas de pèrdua, se’ls pugui avisar ràpidament. Durant els dies de Festa Major es produeixen moltes situacions de grans aglomeracions, amb risc de pèrdua dels més petits. Les polseres identificatives facilitaran la localització dels familiars.

Les persones que en necessitin més d’una, o que no la tinguin a través del programa de la Festa Major, en podran demanar als voluntaris de Protecció Civil presents a la majoria d’actes de Festa Major amb grans aglomeracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: