Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors de l’Electrovinyes fan un balanç positiu de la tercera edició del festival

Les novetats d’aquest any, l’Electrosopar i el Taller Petits Tafaners, han estat un èxit. De fet, les 100 racions que es van preparar per l’àpat es van esgotar.

Divendres i dissabte es va celebrar la tercera edició de l’Electrovinyes, el festival de música electrònica i experimental que se celebra a la muntanya de Sant Jaume. Una edició marcada per l’èxit que han tingut algunes de les novetats que es presentaven. Una era l’Electrosopar, amb les 100 racions que s’havien preparat esgotades. Un altre element destacat ha estat el taller Petits Tafaners, dirigit als nens i nenes.

 

L’edició d’aquest any també presentava un augment en el pressupost dedicat als grups que han participat en el festival. Concretament, s’ha doblat. Això ha permès que enguany es poguessin escoltar artistes com Transistor Eye, Os meus shorts, Boreals, No parfum, Omega DB, Fernando Lagreca o l’electrònica més abstracta de Balago.

Un dels missatges que més repeteixen els organitzadors de l’Electrovinyes és que el festival es va fent ‘a foc lent’. La seva evolució durant els 3 primers anys ha permès que, a poc a poc, s’hagi constituït com un aparador de la música experimental. Tot i això, de cara al futur l’objectiu és clar, acabar de consolidar-se.

El públic també ha respòs en aquesta edició de l’Electrovinyes. Enguany hi han assistit 200 persones.

La col·laboració d’institucions com l’Ajuntament de Vilafranca o la Generalitat de Catalunya, que han permès a l’organització del festival cobrir totes les despeses. Això fa que l’any vinent ja hi hagi assegurada una quarta edició de l’Electrovinyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: