Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium i l’IEP preparen un viatge a Mallorca per descobrir la ruta Llull

Les dues entitats animen els seus socis i totes aquelles persones interessades en aquest escriptor a fer la seva preinscripció abans d’acabar aquest mes d’agost per poder planificar la sortida.

Òmnium Alt Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs faran del 4 al 6 de novembre una sortida a Mallorca per conèixer la figura de Ramon Llull i aprofundir, amb una mica més de detall, en la seva vida i obra.

Durant el viatge, els participants comptaran amb l’acompanyament de guies professionals a l’illa balear per dirigir les excursions a Randa i Valldemossa, espais de retirada de Ramon Llull, i la ruta Llull per la mateixa ciutat de Palma.

El preu d’aquesta escapada serà, aproximadament, d’uns 350 euros per persona.

Per poder fer el viatge caldrà que hi hagi un mínim de 30 persones inscrites. Les persones que hi estiguin interessades poden demanar més informació o fer una preinscripció a  o bé a . La sortida de cap de setmana és un dels molts actes que han preparat des d’Òmnium per aprofundir sobre la figura de Llull en el 700 aniversari de la seva mort.

La taula rodona d’adaptadors del passat mes de maig o l’exposició que ha acollit la Biblioteca Torras i Bages són alguns exemples.

Des d’Òmnium es plantegen pensar algun eix temàtic cultural de cara a l’any vinent donats els bons resultats que ha tingut la celebració de l’Any Llull a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: