Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocatòria per formar part d’enoturismePENEDÈS

La convocatòria per a empreses que vulguin formar part d’enoturismePENEDÈS està oberta fins a finals de setembre.

Totes les empreses que es trobin dins l’àmbit de la DO Penedès, Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Anoia, poden sol·licitar la seva incorporació a enoturismePENEDÈS. Fins al pròxim 30 de setembre, restaran obertes les inscripcions.

Aquelles empreses que ho sol·licitin seran visitades per una de les tècniques d’ enoturismePENEDÈS per tal de poder validar el compliment dels requisits que es demanen i per rebre de primera mà tota la informació relativa a la gestió turística del Consorci i al mateix club de producte. Actualment hi formen part 192 empreses, principalment, cellers, allotjaments, restaurants, empreses d’oci o agències de turisme.

El Club enoturismePENEDÈS és un projecte gestionat pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, basat en la identitat vitivinícola del territori. Integra interessos tant públics com privats, que actuen dins l’àmbit del sector vitivinícola, i que adopten un objectiu comú: la promoció de la cultura vitivinícola i la promoció turística en el territori d’influència de la Denominació d’Origen Penedès. Segons el president del consorci, la resposta de les empreses és bona fins al moment.

 

Aquelles empreses que ho desitgin poden demanar més informació al Consorci de promoció Turística del Penedès, per correu electrònic a , o per telèfon al 93 817 01 60 per tal d’iniciar el procés d’adhesió si s’escau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: