Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La botiga al carrer ha servit per animar el comerç al centre i treure estoc acumulat

Una setantena d’establiments adherits a l’associació de comerciants Centre Vila han tret els seus productes al carrer en una nova edició de la botiga al carrer.

Tant divendres a la tarda com dissabte durant tot el dia, els comerciants van exposar articles amb ofertes especials en parades ubicades a davant dels seus establiments o, en alguns casos, en altres ubicacions, bàsicament al carrer de la Parellada i a la Plaça Constitució, per facilitar la seva visibilitat. La botiga al carrer se celebra en ple període de rebaixes abans que el Centre Vila organitzi el Fora estocs per acabar de fer la rematada final. És un tipus de campanya que intenta animar el comerç al centre en uns dies de baixa activitat i treure estoc acumulat.

Les rebaixes continuen en marxa i el balanç que en fan els comerciants és força variat, sobretot tenint en compte el tipus d’article de comercialitzen.

La propera campanya del Centre Vila tindrà lloc el 26 d’agost amb la fira Fora estocs, que reunirà les parades dels comerços participants a la Rambla de Sant Francesc durant tot el dia. La jornada culminarà amb una festa holi que el Centre Vila emmarca dins la seva col·laboració amb la Festa Major de Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: