Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran la retransmissió en directe de la diada de Vilanova

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran la retransmissió en directe de la diada de Vilanova

La diada castellera de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú es podrà seguir demà en directe a partir de les sis a través de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

La cita vilanovina és una de les grans de la temporada, amb l’actuació de la colla local, els Bordegassos de Vilanova, juntament amb els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Els Castellers de Vilafranca intentaran el 3 de 10 amb folre i manilles, que mai han provat tan aviat. Altres castells de gamma extra com el 3 de 9 amb folre i agulla, la torre de 9 i el pilar de 8 amb folre i manilles també estarien al seu programa.

De la seva banda, la Jove de Tarragona podria estrenar gamma extra amb el 9 de 8 o el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que els Bordegassos de Vilanova voldrien intentar els castells bàsics de vuit.

Des de la plaça de la Vila, els encarregats de retransmetre l’actuació per ràdio seran Pep Ribes, amb els comentaris de Xavier Capdevila i Ernest Gili a peu de plaça. Per televisió, serà l’equip format per Anna Vallhonesta, Joan Beumala i Carles Cortés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: