Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most Festival engega els motors amb un maridatge amb cinema i vi

Divendres es va celebrar un dels primers actes del Festival per començar a engegar motors de cara a la següent edició.

La Plaça Jaume I de Vilafranca va acollir la projecció de la pel•lícula “Vino dentro”, un film que relata la història d’un home mediocre fins que un misteriós personatge li descobreix els grans vins i li permet convertir-se en un tastador de fama mundial. Aquesta projecció, que comptava amb la col•laboració del VINSEUM, s’emmarcava en la primera Nit dels Museus del Penedès. Els assistents van poder tastar els vins del Celler Credo.

El responsable d’activitats del VINSEUM, Jordi Ribas, explicava que era una nit especial per la comarca.
El VINSEUM no va obrir les portes durant la nit de divendres perquè, durant el maig, el museu ja realitza una jornada de portes obertes.

El Most Festival també prepara una nova projecció d’una pel•lícula de
temàtica vitivinícola, en aquest cas, a Sant Sadurní. Serà divendres a partir de dos quarts d’onze del vespre a la pista del centre i es podrà veure la comèdia “Vino para robar”.

Per altra banda, fins aquest divendres, qui ho vulgui ja es pot inscriure per participar en les dues seccions competitives del festival: la Collita 2016 (oberta a qualsevol obra audiovisual de qualsevol nacionalitat que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant) i el Brot (una secció que vol mostrar la millor producció de l’estat espanyol en format curtmetratge de qualsevol temàtica i gènere).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: