Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 20a edició del Cavatast ja té nova imatge

La 20a edició del Cavatast ja té nova imatge

La Fira tornarà a celebrar-se a Sant Sadurní d’Anoia durant el 7, el 8 i el 9 d’octubre.

Enguany, se celebrarà la 20a edició i presentarà algunes novetats que s’aniran anunciant les pròximes setmanes.

De moment, però, l’edició d’aquest Cavatast ja gaudeix d’un nou cartell. Aquest, que anirà guiant la resta de peces gràfiques, s’ha creat amb un estil molt diferent respecte els anteriors. S’ha buscat allunyar-se de la fotografia i optar per la il•lustració. Concretament per una abstracció d’una rima d’ampolles de cava. Una imatge molt representativa del món del cava que simbolitza la criança, el pas dels anys i la qualitat.

Una altra novetat destacada és que la Fira tornarà a situar-se al tram central de la Rambla de la Generalitat, entre els carrers Montserrat i la plaça del Pont Romà. Després de cinc edicions ocupant la part alta de la Rambla, des de l’organització i el Consell assessor de Turisme de la vila s’ha apostat per retornar-la a una zona amb menys pendent i aprofitar-ho per impulsar un espai de fira més còmode per als visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: