Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha fet una convocatòria oberta a les entitats per involucrar-les en el pas de la Marxa Som

La Marxa Som tindrà lloc el proper 25 de juny a Vilafranca i està oberta a recollir propostes per donar mostra de cada població. S'ha començat a organitzar per fer ressò que està a l'abast de tothom prendre-hi part, coordinar i cohesionar, és per això que aquest dimecres es feia una reunió al Casal Popular. [...]

La Marxa Som tindrà lloc el proper 25 de juny a Vilafranca i està oberta a recollir propostes per donar mostra de cada població.

S’ha començat a organitzar per fer ressò que està a l’abast de tothom prendre-hi part, coordinar i cohesionar, és per això que aquest dimecres es feia una reunió al Casal Popular.

La coordinadora de la Marxa al Penedès, Roser Armengol, assenyala que està oberta a diverses adhesions.

Aquest dissabte es celebra la festa d’inici a la columna de Llevant a Berga, i s’anirà precedint l’inici de les altres tres columnes per confluir a finals de juliol.

L’objectiu és fer visible que Catalunya es posa en marxa ara per un nou país on és el poble qui decideix quin model de democràcia participativa vol.

L’organització està oberta a diferents tipus de col.laboració, ja sigui a títol particular com d’empresa.

Al Penedès la marxa comença el 25 de juny sortint de Canyelles i passant per St. Miquel d’Olèrdola i Moja, es farà cap a Vilafranca on ja s’ha confirmat que s’oferirà el sopar popular i el pernoctar. Sant Sadurní d’Anoia serà el pròxim poble on està destinat dormir, passant pels pobles de la Vall del Mediona-Riudebitlles on hi haurà una mostra cultural, amb dinar d’estiu, seguirà la caminada, sopar i nit a St. Joan de Mediona per per Capellades cap a l’Anoia.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: