Diumenge, 20 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Marxa SOM travessarà el Penedès el 25, 26 i 27 de juliol

La Marxa és un itinerari popular que cobreix el territori català de punta a punta mitjançant quatre recorreguts que confluiran a finals de juliol a Montserrat.

El Penedès també serà una de les zones per la qual passarà aquesta marxa i ho farà durant el 25, el 26 i el 27 de juliol.

El dilluns 25 l’etapa serà des de Canyelles fins a Vilafranca, passant per Sant Miquel d’Olèrdola i Moja. L’etapa de l’endemà dimarts anirà des de la capital de l’Alt Penedès fins a Sant Sadurní, passant per La Granada i Sant Pau d’Ordal. I l’última etapa que passarà pel Penedès serà la del dimecres 27 i els participants caminaran des de Sant Sadurní fins a Sant Joan de Mediona, passant per Sant Pere de Riudebitlles i Sant Quintí.

Un dels objectius d’aquesta Marxa és plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa. Es tracta d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat.

La Marxa Som forma part del projecte ‘Reinicia Catalunya’, en coordinació amb les organitzacions, entitats i col•lectius que integren aquesta plataforma: Òmnium Cultural, Assemblea Nacional Catalana, Juristes per la Independència i Súmate, entre altres.

Tothom qui ho desitgi, pot apuntar-s’hi a través de la seva pàgina web: http://www.lamarxasom.cat/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: