Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Programa de Formació i inserció de la Mancomunitat canviarà la seva orientació l’any vinent

El Programa de Formació i inserció de la Mancomunitat canviarà la seva orientació l’any vinent

Dilluns va tenir lloc a La Fassina de Sant Sadurní la cloenda del Programa de Formació i Inserció (PFI) de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès i del projecte d’adaptació curricular Okupa’t.

El regidor de Promoció Econòmica de Sant Sadurní va explicar els programes i va anunciar que aquest any seria el darrer de la modalitat de cuina i catèring. El proper curs 2016-17 el nou perfil del PFI serà Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.
Josep Mª Esteve, director de l’escola Jacint Verdaguer i en representació dels centres que participen en el programa Okupa’t, va incidir en el fet que s’ha de donar un nou enfocament a l’educació i especialment a les metodologies.
Seguidament en representació del departament d’ensenyament de la Generalitat, Enric Ara va posar en èmfasi l’organització d’aquests actes que visualitzen els programes formatius i la importància de la col·laboració de les empreses per a un aprenentatge més pràctic i lligat al món laboral. L’alcaldessa de Sant Sadurní i presidenta de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès, Maria Rosell, va cloure els parlaments felicitant els alumnes pel seu esforç i els va encoratjar a continuar treballant per formar-se, a comunicar-se amb les seves famílies i a plantejar-se nous reptes.
L’acte va finalitzar amb el lliurament d’orles i diplomes als alumnes i a les empreses col·laboradores. Al pati de la Fassina es va fer una degustació de les elaboracions culinàries dels alumnes.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: