Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola aprova modificar el pressupost incorporant 870.000 euros per impulsar inversions

Olèrdola aprova modificar el pressupost incorporant 870.000 euros per impulsar inversions

En sessió extraordinària de ple celebrada aquest dimarts a la nit, l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat una modificació de pressupost que incorpora 870.912 euros per a inversions.

La pràctica totalitat d’aquest import, 850.912 euros, es financen amb el romanent de tresoreria per a despeses generals. Després de l’aprovació de la modificació, l’Ajuntament encara disposarà d’1M€ de romanent de tresoreria pendent d’utilització.

Pel seu volum, de les inversions incorporades destaca la partida de gairebé 220.000 per a completar la 2a fase de la restauració de la Torre de Moja, centrada en la rehabilitació del seu interior. Altres conceptes destacats són els 95.000 euros dedicats per a renovar la senyalització de trànsit i informativa que estigui malmesa o els 95.000 euros previstos per a la urbanització del carrer Major i la seva àrea d’influència, adaptant el projecte als suggeriments veïnals. També es reserven 75.000 euros d’aportació municipal al projecte de camí de vianants que unirà Moja i Vilafranca, assumit per la Diputació. Altres intervencions que es contemplen són habilitar per arxiu l’espai de l’edifici de l’oficina de Correus de Moja; 50.000 euros es destinen  a rehabilitar i millorar zones d’emergència de recollida d’escombraries i 50.000 euros més per a rehabilitar l’edifici municipal de la Pellissa.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, destacava que l’elevada modificació destinada a inversions es podia aplicar gràcies a la bona gestió feta i a l’obtenció del romanent de tresoreria.

El grup municipal de CiU va votar en contra de la modificació i el d’ERC es va abstenir. El portaveu del grup municipal de CiU, Josep Sánchez, considerava excessius els 125.000 euros que es destinaven a senyalitzacions si es sumaven les 3 partides que incorporaven aquest concepte. Des de CIU es defensava que existien altres prioritats d’inversions al municipi, com el nou consultori de Moja o el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta. També es dubtava que es poguessin fer dins aquest 2016 projectes com el d’urbanització de l’entorn del carrer Major.

 

 

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: