Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou equipament per a joves de La Pelegrina combinarà espais específics amb polivalents

La proposta que ha sorgit del debat integra dues propostes prèvies i planteja un equipament per a joves a l’antic mercat de La Pelegrina que combina espais específics amb espais polivalents.

La jornada oberta de participació sobre l’equipament de joves de La Pelegrina, celebrada aquest dissabte, ha obtingut una proposta en ferm després del treball i el debat entre els joves participants i els tècnics municipals de joventut i urbanisme. La proposta que ha sorgit del debat integra dues propostes prèvies i planteja un equipament per a joves a l’antic mercat de La Pelegrina que combina espais específics amb espais polivalents.

Segons el cap del servei de Joventut Rubén Calvo, el procés participatiu iniciat fa tres mesos ha permès obtenir una proposta parlada i consensuada amb una àmplia representació dels joves, que s’hi han implicat a fons i han pensat en un equipament actual i de futur.

 

L’equipament que es planteja tindria 6 “espais emblemàtics”. Hi hauria una sala d’activitats culturals polivalent, sales de formació, un espai de trobada, bucs d’assaig, espais per a la cessió a associacions i grups de joves per a un ús polivalent com reunions o estudi grupal i un espai exterior que permeti la programació d’activitats a l’aire lliure.

 

La jornada oberta d’aquest dissabte ha implicat el grup motor de joves que ha estat treballant des de fa tres mesos en el projecte i ha afegit les opinions d’altres joves que han volgut participar a la convocatòria oberta, tant presencialment com a través de les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: